Zijn er knelpunten, kunnen bedrijfsstromen effectiever, worden alle resources optimaal benut?

Laat een ITSM Health Check uitvoeren door SEQUAL Services: deskundige beoordeling van uw IT-systemen en processen
en partner in IT-detachering.

Onze missie:
Optimale dienstverlening stimuleren voor uw medewerkers en klanten.
Gebruikersgemak en tevredenheid door gebruik van best practices en stuurinstrumenten.

ITSM Health Check & IT-detachering

Wilt u een ITSM Health Check laten uitvoeren?
Zoekt u ervaren IT managers die u begeleiden en ondersteunen in de transitie naar nieuwe systemen?
Wilt u liever uw IT uitbesteden aan professionals die u kunt inschakelen wanneer nodig?
Komt er een groot project aan waarvoor u tijdelijk wilt opschalen?
Heeft u te maken met onderbezetting op uw IT afdeling?

SEQUAL Services kan u als IT business partner helpen met een flexibele inzet van IT-professionals. Wij leveren u extra ondersteuning:

  • Service Managers, Service Level Managers, Service Delivery Managers

  • Service Management Experts

  • Tool experts

  • Projectleiders en Projectmanagers

Voor ons is IT-detachering meer dan het leveren van extra mankracht. Wij denken mee, zijn proactief en hebben uw resultaat als focus.

Onze professionals zijn gecertificeerd op gebieden als ITIL, BiSL, ASL, Cobit, Lean Six Sigma, Scrum/Agile, DevOps en meer.

Onze competenties bevatten de tools ServiceNow, Splunk, Performance Analytics, 4me, TopDesk en meer.

Uw business effectief en efficiënt ondersteunen

IT-detachering is voor ons meer dan alleen het ondersteunen van organisaties met flexibel inzetbare IT-professionals. Ons doel is dat u in staat bent om uw business efficiënter en effectiever uit te voeren.

Wij detacheren met toegevoegde waarde. U wordt volledig ontzorgd en tevens verrast. Zo denken wij graag na over hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn, hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen met benchmarks en hoe wij u kunnen adviseren over IT-service optimalisatie. Bovendien nemen wij u en uw medewerkers graag mee in onze eigen ontwikkeling.

Uiteraard is de match tussen de organisatie en de professional erg belangrijk. De IT-professional moet niet alleen nauw aansluiten bij uw behoefte aan kennis en ervaring, maar moet ook goed binnen uw organisatie en cultuur passen.

De IT-professionals die wij inzetten zijn adequaat gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise. Uw IT is bij ons in goede handen.

Uw uitdagingen

SEQUAL Services heeft passende oplossingen bij veel voorkomende uitdagingen.

  • Implementeren, beheren en managen van dienstenketens

  • Total Cost of Ownership ICT dienstverlening

  • Diensten optimalisatie

5-stappen benadering

Grip op dienstverlening is cruciaal. Met de SEQUAL Services
5-stappen benadering ondersteunen wij u van A tot Z. De vijf stappen zijn:

Samen brengen wij in kaart wat de toegevoegde waarde is van de verschillende diensten voor uw bedrijfsresultaten. Wie zijn er afhankelijk van deze dienstverlening en hoe leveren we zo effectief mogelijk? Vervolgens helpen wij u met de implementatie via IT-detachering.

Onze competenties

De professionals van SEQUAL Services zijn de sleutel tot succes. Door het inzetten van de juiste mensen zijn wij in staat om snel tot de kern door te dringen. Geen boekwerken aan adviezen, maar een pragmatische oplossing voor uw huidige uitdagingen.

Op basis van vertrouwen en integriteit werken we samen aan fundamentele oplossingen die waarde toekennen aan de organisatie.

Grip op dienstverlening betekent transparante, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstenketens met bijbehorende contracten tegen de juiste investering.

Onze focus

Onze expertise ligt op de gebieden Enterprise Service Management (ESM) en Customer Service Management (CSM).

De focus ligt op platformoptimalisatie waarbij de implementatie van 4me en ServiceNow leidend zijn. Daarnaast heeft SEQUAL Services ervaring met TopDesk, BMC, Splunk, Microfocus en meer.

Bij deze disciplines horen onder andere de volgende kennisgebieden:
ITIL, BiSL, ASL, Cobit, Lean Six Sigma, Scrum/Agile, DevOps, en meer.

Our full approach

Assessment

Advies

Optimalisatie projecten

Support diensten

Continuous Service Improvement

Overduidelijk consultants die door de wol geverfd zijn en het klappen van de zweep kennen.

Na een assessment met flinke eye-openers volgde adequaat advies en ondersteuning waardoor wij nu veel sneller kunnen reageren.

Onze methoden, tools & platformen

Meer info

Customer Service Management

Voor klanttevredenheid ‘uitmuntend’ ondersteunen wij uw mensen, werkprocessen en informatie door deze zodanig te koppelen dat u de beste service kunt leveren.

Meer info
Meer info

Agile Service Management

Agile Service Management is een slimme versie van IT Service Management (ITSM) en helpt organisaties sneller en efficiënter te werken, met voldoende controle en structuur. Wij leveren professionals met kennis en ervaring.

Meer info
Meer info

ServiceNow

Het cloudbased platform ServiceNow biedt oplossingen voor betere workflow en meer efficiëntie binnen uw organisatie. SEQUAL Services is partner van ServiceNow en ondersteunt u bij de implementatie.

Meer info
Meer info

4me

Met 4me heeft u binnen enkele weken een uiterst pragmatische oplossing voorhanden voor Service Integration and Management. U heeft volledige controle over uw dienstverlening. SEQUAL Services, partner van 4me, levert u de professionals die implementeren.

Meer info
Meer info

Splunk

Splunk tekst

Meer info

SEQUAL Services professionals

SEQUAL Services professionals zijn ervaren specialisten die een partnership aangaan met onze klanten en werken vanuit een persoonlijke benadering.

Partnership

Wij denken en werken samen met onze opdrachtgevers zodat wij echte toegevoegde waarde leveren en helpen organisaties beter te presteren. Het draait immers om de business. ICT is ondersteunend en moet soepel verlopen.

Professionals

Onze professionals zijn ervaren specialisten, onafhankelijk van leveranciers en systemen en beschikken over expertise die toepasbaar is voor en bij bestaande organisaties. Wij starten meteen en raadplegen onze collega’s bij complexe situaties, zodat u altijd de beste oplossing heeft.

Persoonlijk

Onze grote kracht is de persoonlijke benadering, gevoel voor politieke verhoudingen, organisatiesensitiviteit en presteren onder druk. Vaak doen wij meer dan strikt gevraagd en kijken over de grenzen van de opdracht heen. Als er verbetermogelijkheden zijn, zullen wij die zeker aandragen. Een prettig werkklimaat is immers voorwaarde voor goed resultaat.

SEQUAL Services: realiseert uitstekende dienstverlening voor uw klanten

Onze klanten

Contactgegevens

SEQUAL Services BV
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

 +31 20 600 75 14
info@sequal.nl

Volg SEQUAL op LinkedIn
Volg SEQUAL op Twitter

Download de routebeschrijving

BTW NL818821012B01
KVK 08167512

Partners

ServiceNow
4me