SEQUAL Services professionals voor IT-detachering.

De professionals van SEQUAL Services zijn ervaren specialisten die een partnership aangaan met onze klanten en werken vanuit een persoonlijke benadering.

SEQUAL Services is altijd op zoek naar ervaren Consultants en Transitie Managers.

SEQUAL Services professionals stroomlijnen uw dienstverlening

Onze grote kracht is de persoonlijke benadering, gevoel voor politieke verhoudingen, organisatiesensitiviteit en presteren onder druk.

Onze Professionals zijn als Consultants en Transitie Managers breed inzetbaar en hebben als basis minimaal een HBO diploma in een IT- of bedrijfskundige richting. Ook hebben zij meerjarige ervaring op verschillende van de volgende gebieden: advies, implementatie en beheer van service management tooling en IT-procesverbetering.

Veranderen en verbeteren: omdat het altijd beter kan of omdat het soms écht anders moet!

SEQUAL Consultants

Consultants hebben ervaring met verschillende van de volgende methoden/technieken: Agile/Scrum, DevOps, ITIL, Lean Six Sigma, ISO20000 en/of Cobit. Service Management & Data Analytics tools in het algemeen en in het bijzonder met ServiceNow, BMC Remedy, TopDesk, 4me, Splunk, AppDynamics, DynaTrace en/of Celonis zijn voor onze Consultants bekend terrein. Daarnaast zijn zij pragmatisch, sensitief en analytisch.

SEQUAL Transitie Managers

Onze Transitie Managers hebben hun sporen verdiend als (interim) manager binnen een veranderende omgeving en meerjarige ervaring met het doorvoeren van veranderingen van afdelingen/organisaties waarbij Lean en Agile/Scrum werken aan de orde was. Daarnaast beschikken zij over uitstekende people management en change management skills. En zijn zij slagvaardig en hebben overwicht in complexe situaties.

Professioneel en sterk in hun vak

Al onze Professionals hebben sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in Nederlands en Engels. Tenslotte zijn onze professionals ondernemend en ambitieus ingesteld en actieve netwerkers. Dit laten ze blijken uit relevante deelname aan diverse vakinhoudelijke groepen.

SEQUAL Services is voortdurend op zoek naar ervaren Consultants en Transitie Managers.

SEQUAL Services professionals

SEQUAL Services professionals zijn ervaren specialisten die een partnership aangaan met onze klanten en werken vanuit een persoonlijke benadering.

Partnership

Wij denken en werken samen met onze opdrachtgevers zodat wij echte toegevoegde waarde leveren en helpen organisaties beter te presteren. Het draait immers om de business. ICT is ondersteunend en moet soepel verlopen.

Professionals

Onze professionals zijn ervaren specialisten, onafhankelijk van leveranciers en systemen en beschikken over expertise die toepasbaar is voor en bij bestaande organisaties. Wij starten meteen en raadplegen onze collega’s bij complexe situaties, zodat u altijd de beste oplossing heeft.

Persoonlijk

Onze grote kracht is de persoonlijke benadering, gevoel voor politieke verhoudingen, organisatiesensitiviteit en presteren onder druk. Vaak doen wij meer dan strikt gevraagd en kijken over de grenzen van de opdracht heen. Als er verbetermogelijkheden zijn, zullen wij die zeker aandragen. Een prettig werkklimaat is immers voorwaarde voor goed resultaat.

SEQUAL Services groeit snel en is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s

SEQUAL Services stimuleert bij haar Professionals het intern ondernemerschap. Zo nemen onze professionals de lead in hun eigen ontwikkeling en dit wordt vanuit de organisatie onder meer ondersteund door een substantieel persoonlijk opleidingsbudget. En als belangrijkste component: je bent omringd door uitermate deskundige en ontzettende leuke collega’s.

Onze vacatures

Contact

Consultant

Ben je een ervaren Consultant, wil je ons team versterken en voldoe je aan de beschrijving op deze pagina? Neem dan contact op voor een gesprek.

Contact
Contact

Transitie Manager

Ook voor Transitie Managers hebben wij regelmatig interessante opdrachten. Als je interesse hebt en je past in de beschrijving op deze pagina, dan neem je contact met ons op.

Contact
Contact

Starter

Een enkele keer hebben wij plek voor een Consultant in opleiding. Heb je interesse en kun je je vinden in ons bedrijfsprofiel, neem dan contact op.

Contact

Pas je in het profiel?

  • Je competenties voldoen aan de verwachtingen van de klant – wij gaan hierover met je in gesprek.

  • Je blijft je continu ontwikkelen, waarbij wij met jou een Persoonlijk Ontwikkelingsplan bepalen.

  • Intern ondernemerschap is onze manier van werken, dat is voor jou ook logisch.

  • Wij belonen op basis van vast en flexibel salaris, afhankelijk van de opdracht.

Neem dan contact met ons op!

Als ik met onze SEQUAL Consultant overleg, kijkt hij altijd breder naar de zaak dan ik. Fijn om zo te kunnen vertrouwen op hun grondigheid.

Our full approach

Assessment

Advies

Optimalisatie projecten

Support diensten

Continuous Service Improvement

Onze klanten

Contactgegevens

SEQUAL Services BV
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

 +31 20 600 75 14
info@sequal.nl

Volg SEQUAL op LinkedIn
Volg SEQUAL op Twitter

Download de routebeschrijving

BTW NL818821012B01
KVK 08167512

Partners

ServiceNow
4me